A Társasházakban felmerülő kisebb szerelési-javítási munkálatok ellátását karbantartó szolgálatunk látja el. Az épületberendezések, használatból adódó meghibásodásainak javítása sokszor komoly költségek árán, hosszas várakozások után végeztethető el.
 
A szakipari vállalkozók nehezen rávehetők, a kisebb munkákra, ugyanis a munka elvégzéséhez nem biztos, hogy felkészülve érkezik, a rossz, vagy fél információk miatt és az előre fel nem mért munka miatt bizonytalan az ott töltött ideje, és a végén egyáltalán nem biztos, hogy elfogadják a fáradságos energiát nem kímélt tolvonásokkal kitöltött számláját.

A problémát felismerve vállalkoztunk a kiégő izzók, kilazult csavarok, csapódó ajtók és egyéb egyszerű karbantartásokat igénylő feladatok ellátására. Általános épületarbantartó szolgálatunk a meghibásodás bejelentését követő 24h belül megkezdi annak elhárítását.

Mindehhez, csupán egy telefonhívásra, vagy e-mail küldésére van szükség. Kezelésünkben lévő társasházaink on-line hibabejelntő felületünkön is könnyedén bejelenthetik az észlelt üzemzavarokat, sőt nyomonkövethetik a probléma feldolgozásának állapotát.

Ez utóbbi segítségével a Tulajdonosok egyszerre informálódhatnak a probléma bejelentéséről, így megkímélve saját magukat felesleges telefonköltségektől és időtöltéstől. A regisztrált Tulajdonostárs ugyanis a bejelentéséről visszaigazolást kap, és egyúttal a többi regisztrált tulajdonost is értesíti. Szolgáltatásunk átalány és eseti díjfizetéssel is igénybevehető. Azon társasházaknak is mely nincs cégünk kezelésében.

AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLAT

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok