A közös költség és egyéb tulajdonosi kötelezettségek teljesítése a társasház biztonságos működésének elengedhetetlen feltétele. Az éves költségvetés közgyűlési jóváhagyása alapján a költségvetés biztosításához szükséges tulajdonosi hozzájárulás (közös költség, fűtési költség, garázs költség, célbefizetés...stb.) mértékét a társasház alapító okirata, vagy szervezeti és működési szabályzata határozza meg, azonban alap esetben a társasházakról szóló törvény 24 §-a tulajdoni hányad arányú felosztást ír elő.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a kintlévőségek behajtására, mely érdekében minden törvény adta lehetőséget megragad. A megfelelő infrastruktúra birtokában a fizetési felszólításokon túl a földhivatali jelzálogbejegyzéseket és fizetési meghagyások kibocsájtását is társaságunk végzi. Amennyiben ügyvédi közbenjárást igényel valamelyik eljárás úgy a partner irodáink állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Tapasztalataink alapján az egyes hivatali eljárások hosszú hónapok, esetenként évek alatt hozza meg a várt eredményt, így irodánk a fenti eljárások mellett, a személyes konzultáció szükségességét is fontosnak tartja.

A tulajdonosok az esetek többségében magánszemélyek, akik a családi költségvetésből kell, hogy finanszírozzák a lakóközösség többsége által meghatározott közös költség kötelezettségüket. Mindenki életében előfordulhatnak nem várt események, amelyek átmeneti nehézségeket okozhatnak. Igyekszünk használható tanácsokkal segíteni a bajba jutott tulajdonosokat, hiszen elsősorban a konszenzusos eljárások járnak a legkevesebb költségráfordítással. A több hónapos elmaradások utólagos rendezése céljából részletfizetési megállapodással előzhetik meg a jogi eljárás lefolytatását, azonban a megállapodás részleteit szigorúan betartatjuk.

A behajtási procedúrák elősegítésére egyes esetekben ajánljuk nagy hatékonysággal működő partnereink szolgáltatásait, akik az elmaradó tulajdonostárs felkutatására, személyes felkeresésére szakosodtak.

Hátralékkezelő szolgáltatásunk díjköteles szolgáltatás, mely költségeket minden esetben az elmaradó tulajdonos albetétjének kötelezettségei közé sorolunk. 

AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLAT

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok