Társasházkezelés

Számunkra a legnagyobb elismerést az jelenti, ha a bajba jutott társasházakat meg tudjuk menteni a teljes káosztól majd rendet, élhető és biztonságos épületet tudunk felmutatni a tulajdonosoknak.

Mint az ingatlankezelő – társasházkezelő szolgáltató piac aktív résztvevője, célunk, hogy a 20 éves működésünk óta felhalmozott közös képviselő szolgáltatásban szerzett tapasztalatainkkal és a szakmai tudásunkkal a lehető leghatékonyabb módon ellássuk a kezelésünk alá tartózó társasházakat társasaházkezelés szolgáltatásunkkal. A versenyszférában ténykedő vállalatként, ötleteinket, innovatív megoldási javaslatainkat szeretnénk bemutatni, mely megvalósításához keressük a megfelelő partnereket.

Számunkra a legnagyobb elismerést az jelenti, ha a bajba jutott társasházakat meg tudjuk menteni a teljes káosztól majd rendet, élhető és biztonságos épületet tudunk felmutatni a tulajdonosoknak. A minőségi társasházkezelés működéséhez természetesen a társasház lakóközösségének támogatása is kell, ugyanis ha nem értjük egymást, akkor nem tudunk hatékonyan együttműködni. A kommunikáció ezért nagy szerepet tölt be a mindennapi munkavégzésünk kapcsán.

A számvizsgáló bizottsággal, illetve a társasház vezetésével folyamatosan kell, hogy tartsuk a kapcsolatot, ugyanis mi nem lakunk a házban, nem tudhatjuk, hogy mi történik az épületben, milyen igények merülnek fel és milyen intézkedéseket érdemes megtennünk annak érdekében, hogy a társasháznak igazi gazdái lehessünk. Tudnunk kell a társasház minden egyes csarvarjának elhelyezéséről, a költségtervezet pontos, ütemezett és áttekinthető vezetéséről, likvid forrásairól, és a tulajdonosok egymás közötti viszonyáról.

Természetesen minden tulajdonostárs részére  nyitva áll irodánk, telefonjaink, elektronikus postánk (e-mail) a nap 24 órájában elérhetőek.

Az épületek körül felmerülő műszaki meghibásodásokat a legkiforrottabb szakemberekkel rendelkező partnerek segítségével igyekszünk minél gyorsabban és szakszerűen elhárítani. A partnerek kiválasztásánál fontos számunkra, hogy a hibaelhárításra kiérkező szakember kellő lojalitással kezelje a bajba jutott lakók helyzetét. 

A kezelésünkben lévő társasházaknak köszönhetően különböző jellegüknél fogva többféle üzemeltetési módszert sikerült elsajátítanunk. Bár az esetek többségében a társasházak működtetése hasonló, állunk az új feladatok és egyedi igények teljesítésének elébe. Ezeknek az igényeknek és feladatoknak az ellátása, hosszútávú zökkenőmentes koordinálása, közös érdekünk is lehet.